sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Joogailua

Olen siis viime viikon käynyt Yoga Nordicilla hot-tunneilla. Yoga Nordic sijaitsee kätevästi Unioninkadulla kaisaniemen puolella. Hakaniemen ja Kaisaniemen metroasemilta on lyhyt matka kävellä. Otimme siskoni kanssa tutustumistarjous kortit (35e) jolla sai käydä viikon aikana tunneilla rajattomasti ja hintaan kuului pyyhe ja matto. Kokeilimme eri tunteja kuten: Hot Pilates, Hot Dynamics, Hot Jooga ja Hot Vinyasa.Itse pidin eniten Hot Pilateksesta, sillä kyseisellä tunnillä pääsi venyttelyn lisäksi tekemään paljon lihasharjoituksia. Rankin tunneista oli Hot Dynamics, koska tunnilla yhdistyivät 45 minuutin jooga sekä 45 minuutin pilates.
Yoga Nordicin tunti-varaukset menevät heidän nettisivujen kautta. Kaikki tunti varaukset on siis tehtävä netin kautta ennen tuntia muuten et pääse tunnille! Ennen tuntia on vielä ilmottauduttava vastaanotossa.
Yoga Nordicin tilat ovat siistit, vaikkakin vähän ahtaat. Saleja on kaksi, pieni ja iso. Naisten pukuhuoneessa on infrapunasauna, joka lisää ääreisverenkiertoa ja avaa hiussuonet. Infrapunasauna sopii erityisesti urheilijoille. Opettajat ovat ammattitaitoisia ja mukavia. Jos jotain negatiivista sanottavaa, niin palvelu ei ollut ihan parasta ja vastaanotossa oltiin jopa hieman töykeitä. All in all, voin kyllä suositella Yoga Nordicia ja Hot joogaa, etenkin teille jotka kaipaatte vähän vaihtelua treeniohjelmaan. Myös kun usein liikunnan jälkeen huomaa, että joku lihaksista jää hieman jumiin, mutta sitä ei tule koskaan venyteltyä välttämättä kunnolla. Viikon jälkeen voin sanoa, että juuri nämä lihasjännitteet ovat täysin vapautuneet ja lihakset tuntuvat "vetreiltä".Ja tietenkin rakas valokuvaajani

6 kommenttia:

 1. Ihan huippu postaus. Panostus näkyy!!!

  VastaaPoista
 2. Lonkkaluut lattiassa nousevassa koirassa, hartiat alas! Ja polvi ei saa menna nilkan ohi soturissa!!

  Hieno postaus :)

  VastaaPoista
 3. Jassu: KIITOS! :)

  Thank youu neuvoista sister! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana veera ja joogaaksä lkatolla, aaawws ja sulle on libester palkinto mun blogs mee tsegii:))

  VastaaPoista