maanantai 15. lokakuuta 2012

A little makeover

Saavuin Lontooseen torstai iltana. Nämä kolme päivää ollaan otettu aika rennosti, ilman mitään erityistä ohjelmaa, hyvässä seurassa. Saatiin pieni idea päivittää mun hiuksia. Tehtiin mulle dip dye, Eli latvat jätettiin blondeiksi. Mitä mieltä ootte? Mä tykkään tosi paljon!
Huomenna shoppailemaan!

Takki: Primark, Farkut: Hilfiger
6 kommenttia:

 1. Ei oo hienot must... vihaan hyi hyi koska dip dyet pitäis olla enemmän ''oranssit'' ky tommoset ''oikeesti'' blondit! Vihaan sua muutenki jo tarpeeks ei helvetti nauran sulle aina ku nään sut koulus oot nii ylimielinen ja yrität aina pomottaa muita. Ps. oot paska laulaja ;)Pps. sul on ruma tyyli ja sun vartalo on nii jäykkä eikä sul oo muotoja ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintosta, että tunnet minut noi hyvin ja silti kommentoit anonyyminä.

   Poista
  2. Mmm... jännää ://

   Poista
  3. Hei, en voinut olla huomaamatta sinun kommenttiasi. Aloitan tällä: mikä oikeus sulla on tulla kommentoimaan tollasii rumia lauseita toisen blogiin? Millä tavoin sä luulet et oot millään tavalla parempi kuin Veera? Mistä vedät kaiken ton et Veera on ylimielinen ja pomottava? Hengaatsä sen kaa vai? Onkse niin ihana ihminen et sul on joku pakkomielle analysoida hänet? Jos haluut haukkua hänen lauluääntä, niin ole hyvä: mut muistutan, harva vetää ''Rolling in the Deepin'' silleen, että saa eniten aplodeja koko koulun esityksistä. Ja jos sinä olet niin helvetin itsevarma, niin miksi tulet pilkkaamaan toisen tyyliä, vartaloa tai muutakaan? Musta tuntuu, että olet henkisesti 5 v. Ja ihan uteliaisuudesta, kuinka monta lukijaa sun blogissa on? Ja kuinka monta kutsua saat kaikkiin tapahtumiin, koska sun blogi on mukamas niin 'mahtava'? Se on ihan fine jos kommentoit tähän blogiin vaikkapa '' hei toi sun takki ei oo mun lemppari, mut se sopii sulle'', mutta jos sä tulet tänne puhumaan tollasta paskaa, niin tee se kasvotusten äläkä ole mikään pelkuri ;) ps. Jos Veera pelottaa, voin sanoo että pelkää mua enemmän, koska mulla ei ole mitään arvostusta sua kohtaan, ja Luoja en tiedä miten reagoisin jos näkisin sut. Pps. Netissä kiusaaminen ei vie sinua pitkälle hani.
   Terkuin: Veeran ystävä

   Poista