maanantai 10. syyskuuta 2012

Tired monday

Aamulla heräsin taas viime tipassa, että saisin kaikki unet mitä maanantai aamuna on mahdollista. Herääminen tuntuu viikonlopun jälkeen aina tosi vaikealta! Alla väsyneen maanantain rentoa asua. Nyt onneksi istun kotona takan ääressä kahvikupin kanssa <3
Postauksen lopussa myös infoa teille lukijoille joka koskee oikealle ilmestynyttä lukijatutkimusta.


Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan!
Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.

Gallup tulee näkymään kullekkin vain kerran ja viipyy blogissani noin. viikon verran. Toivon, että mahdollisemman moni teistä tulee vastaamaan kyselyyn!

2 kommenttia: