sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kosmetiikkaaaaaa

Minulle on pariin kertaan ehdotettu meikkieni esittelemistä. En ole tänään lähdössä kotoa yhtään minnekkään, joten en saa teille asukuvia niin päätin nyt tehdä tämän perusmeikkien esittelyn. Alla on siis aivan perusmeikit, mitä tulee melkein joka päivä vedettyä naamaan. Toki nämä vaihtuvat ja välillä laitetaan jotain toista ja välillä ei laiteta kaikkia. Kerron alla myös pienen esittelyn tuotteista.
1. Miracle skin perfector- Garnier/ Levitän kevyen kerroksen meikin alle. Päivävoiteena toimii hyvin kevyellä peittävyydellään. Kiireisinä aamuina kasvoille päätyy pelkäästään tämä ja sipaisu puuteria.

2.Pure cover mineral- Maybeline new york/ Ihon epäpuhtauksien peittämiseen ja tummille silmänaluksille ;)

3.Lily Lolo mineral foundation/ Peittävä, jauhomainen mineraali "meikkivoide".  Kevyt sipaisu riittää. Halutessasi todella peittävän tuloksen, pari kerrosta tätä tuotetta antaa hyvin peittävänkin tuloksen.

4. Lily lolo mineral blush/  Jauhomainen mineraali poskipuna. Pieni määrä riittää. Todella luonnollinen tulos!

5. Lily lolo mineral finishing powder/ " Viimeistely" puuteri, joka kiinnitää meikin. Hieman helmiäinen rakenne joka tekee ihosta heleän. Laitetaan vasta poskipunan jälkeen viimeiseksi iholle.
1. Eyebrow designer- Depend/ Kulmakynänä toimiva, harjamainen pää. Ei kulmien piirtämiseen, tuo kulmille vain hieman väriä.

2. Lumene luomiväripaletti/ Ruskea kulmille jos ylemmällä tuotteella ei pääse haluttuun lopputulokseen. Myös silmille sumuiseen rajaukseen.

3. Ripsientaivutin/ Minun ripseni ovat aina hyvin hyvin taivutetut. Hyvät ripsentaivuttimet takaavat hyvän tuloksen.

4.Lash power mascara- CLINIQUE/ Ehdoton lemppari! Pitkät ja erotellut ripset. Lähtee 39 asteen vedellä pois.Hieman lisää vielä mineraalimeikeistä:

Ne ovat hyvin hienojakoisista luonnonmineraaleista eli värillisistä jauheista valmistettuja
puuterimaisia meikkituotteita. Mineraalimeikeille ei ole olemassa sertifi kointia, joten käytännössä mitä tahansa mineraaleja sisältävää tuotetta voidaan markkinoida mineraalimeikkinä. Joissakin tuotteissa on mineraalien lisäksi muutamia prosentteja koostumusta  kokoavia synteettisiä aineosia kuten silikoneja. Puhtaimmillaan mineraalimeikit rinnastetaan luonnonkosmetiikkaan, eivätkä ne siten sisällä keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Niissä ei myöskään ole sidos- tai täyteaineita kuten talkkia, maissitärkkelystä tai nailonia.
(lähde: kauneusjaterveys.fi)

Itse sain nämä lily lolot siskoltain joululahjaksi. Olen ollut aivan todella tyytyväinen niillä saatuun lopputulokseen. Iho tuntuu luonnolliselta eikä liian raskaalta. Peittävyys hyvä ja levitys helppoa.
Todella riittoisaa sillä tuotetta ei tarvitse kerralla laittaa paljon.
Omat värini ovat:
Mineral foundation- Popcorn
Mineral blush- Clementine  
Lily lolon sivuille pääsee tästä!


2 kommenttia:

  1. Saako kyseisiä lily loloja suomesta, mistään??

    VastaaPoista
  2. Jassu: Kyllä varmaan. Itse en ole noita suomesta ostanut. Joltakin kuulin, että kicksistä saattaisi saada. Lupaamaan en kuitenkaan mene :)

    VastaaPoista