sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lördag.

Nyt tuli piste viikon hiljaiselolle. Oon koko viikon ollut jotenkin hirveen laiska ja tästä syystä blogiinkaan ei ole postauksia sadellut.
Kumminkin mulle tuli kavereita tuolta Joensuun maalta torstaina. Meillä on ollut tosi kivaa. Tänään käynnistimme aamumme suuntaamalla Valtterille. Valtterilta menimme vielä keskustaan shoppailemaan. Ostelun jälkeen pääsimme sotimaan. Siis laaser-sotimaan! Menimme salmisaaren liikuntakeskukseen Megazoneen pelaamaan laasersotaa.Oli ihan huippu kivaa ja suosittelen kaikille lämpimästi! Pitkä päivä takana , sillä tulimme juuri vasta meille ja nyt piakkoin, voisi jopa ehkä mahdollisesti mennä nukkumaan :)
Eli NYT
how do you make gifsTämän päivän Valtteri ostokset. Oon itse rakastunut tuohon CTRL-meekkoon<3. Lupasin teille laittaa kuvia viimeviikonkin ostoksista, mutta en ikinä sitten laittanutkaan :(  Asukuvassa päällä on kumminkin takki joka on osoittautunut todella mieluisaksi ostokseksi. Hyvää yötä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Lataatko sun kuvat bloggerin kautta, vai mistä? (:

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle kysymyshaasteen miun blogiin, jos haluat tehdä :) http://komerossa.blogspot.com/2011/10/10-faktaa-minusta.html

  VastaaPoista
 3. ano: bloggerin kauta, jos ymmärsin kysymyksen oikein :)

  Katja: juu!

  VastaaPoista