maanantai 20. kesäkuuta 2011

Midnight stylesearch.

Heippa hei uudet ja vanhat lukijani!

Tänään menin siis  kirpparille niin kuin eilen kerroin. Tosin niin kuin hyvin usein nukuin taas pommin ja en kerinnyt blogikirppikselle. Menin suoraan hietsuun ja sieltä tarttui mukaan muutama vaatekappale. Alkoi kuitenkin satamaan ja kiitos sateen sain tavarat ihan super halvalla. Harmaat farkut sain ihan ilmaiseksi! Päivään mahtui vielä pikainen kierros Aleksin lempiliikeissäni eli Weekday+Monki, joista löytyi myös jotain kivaa ostettavaa.

Nyt pakkailen juhannus reissua varten jonne lähden jo huomenna. Veljeni stailasi mulle viikon lemppari asukokonaisuuden, jonka pääosassa on siskoni ihan aito kouluratsastus takki! Ratsastustakissa on täydellinen leikkaus ja mahtava istuvuus! Sen alla Lontoosta tuttu eläinkuvioinen playsuit.

 Huomenna menen vihdoin kampaajalle veljeni ystävän Missun leikattavaksi :P (suosittelen) Kampaamo sijaitsee herttoniemessä ja on nimeltään Hiusboxi. Päivittilen huomenna vielä uutta lookkiani, mutta sen jälkeen tulee hieman pidempi tauko, sillä lomailen keskisuomessa ilman nettiä. Lupaan tehdä kumminkin viikon asuista isomman postauksen!


4 kommenttia:

 1. Haha kampaajas sijaitsee sit samassa talossa missä miun iskä asuu :D Kiva tietää, jos se on kerran hyvä nii vois itekkii joskus käydä siinä.

  - Heli O.

  VastaaPoista
 2. hahah aijaaa :) jjoo on hyvä :)

  VastaaPoista
 3. TÄYDELLISET KUVAT!!! Kerron eteen päin että tämä on paras BLOGI IKINÄ!!! ÄLÄ IKINÄ LOPETA TÄMÄN BLOGIN KIRJOITTAMISTA KOSKA TÄMÄ ON EDELLEEN PARAS BLOGI!!!!!!!!!!! =D

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista